pret pungi

Fabrica pungi personalizate fabricate la comanda din plastic

Fabrica pungi personalizate la standarde inalte.In fabrica noastra de pungi personalizate producem si distribuim pungi plastic simple si personalizate in toata Romania.

fabrica pungi personalizate

Echipamentele de ultima generatie si o echipa instruita si dedicata sunt ingredientele principale cu care punem in miscare activitatea acesteia, zi de zi. Bineinteles, succesul nostru in toti acesti ani de activitate in acest domeniu pe piata din Romania. Nu s-ar fi putut realiza fara increderea si loialitatea clientilor nostri.

Pentru acest lucru noi va multumim si va promitem sa mentinem in continuare aceleasi standarde de calitate, cu care v-am obisnuit pe parcursul interactiunii cu noi.

Preturi de fabrica pungi personalizate produse special la comanda

Pentru ca toate comenzile sa isi gaseasca drumul catre voi in timp util avem o metodologie de lucru bine pusa la punct. O respectam cu strictete pentru producerea pungilor de plastic personalizate.

Pana a ajunge insa la fabrica pungi personalizate, sunt importanti urmatorii pasi, astfel incat procesul de productie sa fie eficientizat si totul sa se desfasoare conform unui program. Acest lucru este esential pentru a putea livra comenzile in timp util!

Pentru a stabili cel mai bun design pentru personalizarea pungilor va puteti consulta cu propriul specialist in grafica. Daca nu dispuneti de aceasta resursa, noi va oferim machetarea grafica GRATIS. Odata ce va decideti atat asupra modelului de pungi pe care il doriti imprimat cat si asupra personalizarii, comanda va fi trimisa in fabrica spre a intra in productie.

fabrica pungi personalizate 2

Procedeul de personalizare folosit de noi este cel de imprimare cu ajutorul cliseului flexografic.

Aceasta matrita este produsa o singura data. Ea poate fi folosita apoi pentru personalizari de cate ori este nevoie – pentru dimensiunea respectiva. Daca de exemplu se doreste imprimarea fata-verso a unui lot de pungi – chiar daca este vorba de acelasi model, se vor realiza 2 clisee flexografice. Imprimarea realizandu-se simultan.

De aceea, recomandarea noastra este, ca in cazul in care optati pentru o imprimare fata-verso sa alegeti 2 modele diferite. Este cost effective si de asemenea mult mai practic, avand la dispozitie mai multe materiale pentru personalizarea pungilor de plastic.

O alta varianta ar fi personalizarea diferita a loturilor de pungi. Pentru utilizarea acestora cu ocazii diferite: incheierea unui parteneriat nou (cu impact asupra clientilor), comercializarea unui nou produs – in premiera sau exclusivitate), etc.

Producem si distribuim in toata tara pungi si sacose din plastic si hartie personalizate fabricate dupa cerintele clientilor.

Fabrica noastra de pungi personalizate din plastic de tip maieu si tip banana este utilata cu aparatura moderna. Face posibila imprimarea unei cantitati mari de pungi plastic intr-un timp scurt si la o calitate superioara.

pungi plastic maieu

In plus, pe langa producerea la scara industriala de pungi plastic, va stam la dispozitie si cu o variata gama de pungi personalizate produse manual. In aceasta categorie intra pungile cadou din carton cu snur textil. Le producem incepand de la comanda minima de 300 de bucati.

Multumita retelei nationale de distributie va putem livra comanda GRATIS in principalele orase de tara!

Cantitatea minima pentru fabricarea de pungi personalizate este 5.000buc cu imprimare la 1-2 culori, de 15.000buc (3 culori), de 20.000buc (4 culori), de 25.000buc (5 culori) si de 30.000 (6 culori).

Timpul de productie, in fabrica, pentru comenzile de pungi este de minim 3 zile lucratoare. Ca timp mediu de productie pentru pungi personalizate aveti in vedere 5 zile lucratoare de la comanda ferma.

Va asteptam comenzile si cererile de oferta!`

Derulează în sus