pungi cadou

Pungi cadou personalizate la comanda cu grafica clientilor la orice dimensiune

Pungi cadou confectionate la comanda cu imprimarea dorita. Fie ca este vorba de un eveniment corporate sau de un moment special din viata ta….pungile de carton personalizate sunt un ambalaj elegant, modern.

Indiferent de ocazie, din gama noastra variata de pungi hartie pentru cadouri, va puteti alege modelul preferat! 

pungi cadou

Pungi cadou folosite ca instrumente de marketing pentru promovarea brandului. Vrei sa adaugi o nota aparte unei lansari de produse sau iti doresti sa serbezi un moment aniversar al companiei tale?

Alege un design care te reprezinta, creativ si inedit, pentru un impact maxim. Apoi alege-ti modelul preferat de pungi de hartie – mate sau lucioase, mici sau mari.

Personalizeaza-ti pungi cadou de hartie asa cum iti doresti! 

Pungile cadou personalizate din carton cu snur sunt potrivite si pentru orice tip de magazin – mai ales in sezonul sarbatorilor.  Ofera clientilor tai un ambalaj special si festiv  – cu siguranta vor aprecia gestul tau!

 Astfel, cu o investitie mimina, te poti bucura de un plus de simpatie si de apreciere atat din partea clientilor cat si a partenerilor tai, fara a face rabat de la calitate. Pungile personalizate se fac numai la comanda. Timpul de productie este de 4-8 zile de la comanda ferma in functie de perioada.

pungi cadou medii

Pungile de cadou imprimate se pot plastifia mat sau lucios. Se pot imprima cu lac selectiv iar la manere au snur. 

Cantitatea minima de comanda pentru pungi cadou este de 300 bucati. Pungile sunt stantate si sunt confectionate manual. Pungile se pot face din hartie kraft alb sau natur, carton dublu cretat sau diferite cartoane speciale.

pungi cadou

Derulează în sus