Sacose hartie alegerea perfecta pentru clientii tai in functie de nevoile lor

Toate sacosele de hartie produse de noi sunt realizate in urma unei comenzi ferme. Pentru fiecare client in parte, trimitem lotul de sacose hartie in productie numai dupa ce am stabilit alaturi de acesta detaliile tehnice. Ele sunt necesare pentru realizarea de sacose hartie.

sacose hartie

Sacose hartie pentru magazinul tau este classy!

Sacose de hartie ofera posibilitati de imprimare clasice ca si la pungile de plastic: o fata sau fata-verso. Multumita pretului scazut in comparatie cu alte tipuri de sacose, cele din hartie sunt preferatele multor proprietari de magazine.

Datorita rezistentei lor si a materialului folosit nu se recomanda a se utiliza pentru produse care se uda sau sunt ascutite sau foarte grele. Stim foarte bine ca hartia uda se rupe foarte usor. De aceea vom intalni sacose de hartie mai ales in magazinele cu profil non alimentar: farmacii, plafare, magazine cu produse bio, outlet-uri, brutarii sau la firme catering.

Pe langa pret si calitatea de a fi biodegradabile, un alt avantaj al sacoselor de hartie este timpul scurt de producere a acestora – maxim 7 zile lucratoare.

Timpul de executie poate varia in cazul in care sacosele de hartie vor fi personalizate. Astfel in functie de complexitatea modelului imprimat si de gradul de dificultate al imprimarii (numarul de culori, tehnica folosita).

Pe de alta parte, avand in vedere rezistenta unei sacose de hartie in timp si multumita calitatii inalte la care le producem.

Va puteti face stocul de sacose hartie personalizate din timp, avand siguranta ca indiferent de model si designul dorit, noi va vom oferi aceeasi calitate pentru produsele comandate de la noi.

sacose de hartie

Sortimentele de sacose hartie sunt din hartie alba sau din hartie kraft natur.

Exceptie fac modelele de sacose de hartie imprimate pentru farmacii. Pentru aceste pungi cantitatea minima este de 20.000 bucati.

Personalizarea se poate la maxim 6 culori fata-verso.

COMENZI, LIVRARI, CURIERAT

Comanda ta va ajunge de fiecaree data in siguranta si in stare perfecta la tine. Pentru noi este esential ca de fiecare data sa te bucuri de aceeasi experienta in relatia cu noi.

Indiferent daca iti vom livra prin reteaua noastra de distributie sau prin partenerii nostri de curierat, livrarea se va face in timp util si in conditiile cele mai bune.

Orice comanda de sacose de hartie trebuie sa fie de MINIM 20.000 de bucati.

De asemenea, transportul comenzilor este GRATUIT in principalele orase din tara – atat livrarea prin soferii proprii cat si prin firmele de curierat!

Sacosele hartie personalizate pot fi utilizate si la ambalarea de produse alimentare sau de produse farmaceutice. In functie de produsele comercializate aveti nevoie de sacose de hartie de diferite dimensiuni/grosimi. In tot acest proces, echipa noastra te asista pentru a ne asigura ca totul decurge cnform planului. Iar pentru cazurile in care intervine neprevazutul, sa interceptam imediat problema aparuta si sa o reglam in cel mai scurt timp cu putinta.

Derulează în sus