PUNGI CARTON – PERSONALIZEAZA-LE ASA CUM ITI DORESTI!

Cauti pungi carton pentru cadouri sau produse delicate si deosebite?

pungi carton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PUNGI CARTON – PERSONALIZEAZA-LE ASA CUM ITI DORESTI!  Cauti pungi carton pentru cadouri sau produse delicate si deosebite?

Vrei sa iesi in evidenta si clientii sa iti aprecieze grija fara de mediul inconjurator? In acelasi timp sa fie placut impresionati de acel look’n’feel de pungi carton de calitate si bine realizate?

Noi iti putem transforma visul in realitate – sau chiar ceva mai mult de-atat!  🙂

Stii ce fel de pungi carton iti doresti? Sau poate ai nevoie de putina inspiratie pentru alegerea modelului sau a designului. Aici intervenim noi. Cu know-how dar si man-power.

Ce inseamna asta mai exact? Tu ne povestesti cat mai detaliat cum vrei sa arate – ce vrei sa transmita pungile de carton pe care le vei folosi? Noi venim cu propuneri.

Bazate atat pe dorintele tale dar si pe cunostintele si experienta noastra in acest domeniu. Numai asa, vom ajunge la calea de mijloc perfecta. Pungi carton personalizate care ‘vorbesc’ despre tine asa cum iti doresti. In acelasi timp pungi carton de calitate, durabile si cu un print adecvat.

Pungile de carton personalizate sunt produse la cererea clientilor. De aceea iti poti alege exact combinatia potrivita: de la culoare/ culori, la textura cartonului si grosimea acestuia.

Pungile de carton au o toarta finuta din material textil. Confectionata in diverse culori. Imprimarea se face atat la tipar tip offset cat si prin serigrafie. De asemenea, acestea se pot si plastifia la cerere, atat plastifiere mata cat sis lucioasa si se pot imprima si cu lac selectiv.

Pungi carton se realizeaza numai in urma unei comenzi ferme.

Nu tinem pe stoc pungi carton – este cel mai sigur mod in care va putem asigura de calitatea acestora, fara a risca. In plus, cine vrea produse de serie intr-un context in care este aplaudata originalitatea si amprenta personala mai presus de orice? 🙂  Stim ca tu nu esti un astfel de client.

De aceea si noi, facem tot ce ne sta in putinta pentru a evidentia acea unicitate care de deosebeste de concurenta si face clientii sa se intoarca bucurosi, iar si iar, la tine.

Ca sa ajungem la acest rezultat atat de dorit de tine, echipa noastra este langa tine non-stop.

Din momentul in care iti oferim cotatia de pret si pe tot parcursul procesului de comanda si pana la livrare, te asistam. Consiliem si sfatuim cu privire la cele mai bune optiuni. Nu doar ca pret dar si ca imagine, pentru ca, nu-i asa, ambele sunt la fel de importante.

Pungi carton – elegante si naturale!

Posibilitatile de imprimare ale pungilor de carton sunt cele clasice: o fata sau fata-verso. Fiind vorba de pungi carton kraft – anumite combinatii de culori nu sunt foarte fericite si nu au un aspect potrivit.

Cel mai probabil, daca iti doresti pungi carton, vrei sa le folosesti pentru a fi apreciate pentru designul lor. La ocazii speciale ca: lansari de noi produse, goodie bags pentru clienti, angajati sau parteneri, pentru categorii premium de servicii sau pentru diferite serbari si aniversari corporate.

COMENZI, LIVRARI, CURIERAT

Comenzile minime pentru pungi personalizate sunt de 300 de bucati iar numarul maxim de culori folosit este de 4 culori distincte fata-verso.

Termenul de executie si livrare este in jur de 8-10 zile lucratoare. Timpul necesar variaza in functie de dificultatea realizarii modelului de personalizare dorit.

Transportul tuturor comenzilor este GRATUIT in principalele orase din tara!

pungi carton
Pungi din carton personalizate pentru cadouri
Derulează în sus