Pret pungi plastic personalizate produse la comanda

Cere un pret pungi personalizate. Dat fiind faptul ca nu producem pungi personalizate decat la comanda, nu avem stocuri si fiecare comanda are costul calculat in functie de particularitatile sale.

Astfel, pentru calculul corect al pretului trebuie luate in considerare urmatoarele elemente: dimensiunea pungilor, grosimea acestora, complexitatea personalizarii (cliseul flexografic), dar si cantitatea comandata. Clientii fideli beneficiaza de oferte speciale si discount-uri la comenzi!

PRET PUNGI

Personalizarea pungilor din plastic influenteaza pretul pungilor, cu cat numarul de culori este mai mare cu atat pretul pungii creste. In general pretul creste cu 5% pentru fiecare culoare adaugata pentru imprimarea pungilor.

Pragurile minime pentru comenzile de pungi personalizate sunt in felul urmator:

  • Imprimare cu 1-2 culori, pentru care comanda este de minim 5.000 de bucati;
  • Imprimare cu 3 culori, pentru o comanda de cel putin 15.000 de bucati.
  • Imprimare cu 4 culori (min. 20.000 buc),5 culori (min. 25.000 buc),6 culori (min. 30.000 buc);

Oferta noastra de pungi plastic personalizate este foarte variata astfel incat tu sa iti poti alege modelul preferat!

Echipa noastra va fi alaturi de tine inca de la primii pasi si te va ghida pentru a face cea mai buna alegere – eficienta sporita si costuri reduse!

Pret pungi hartie personalizate

Pe langa producerea pungilor de plastic personalizate, va punem la dispozitie si pungi din hartie – pentru cadouri sau cumparaturi.

Pungile de carton se personalizeaza atat la tipar offset cat si prin procedeu serigrafic. Se pot realiza practic un numar infinit de pungi carton personalizate cu diferite optiuni de finisare: plastifiere mata sau lucioasa, imprimare cu lac selectiv. Pungile din carton au toarta din snur din material textil de diferite culori.

Comanda minima pentru pungile de carton este de 300 de bucati.

Dar principalul avantaj cand vorbim despre personalizarea de pungi plastic, il reprezinta timpul de executie scurt dar si flexibilitate in alegerea designului – intre comanda ferma si momentul primirii produselor, nu trec mai mult de 7 zile lucratoare!

Nu avem o lista standard de pret pentru pungile personalizate. Pretul se calculeaza in urma unei cereri de oferta primite pe email sau la telefon 0740.029.229

Pentru oferte de pret pungi asteptam cererile la sectiunea de contact a siteului.

Derulează în sus