pungi plastic banana

Pungi plastic de calitate pentru tine, comanda acum 

Pungi plastic ce se pot imprima cu grafica dorita, produse la comanda in functe de cerintele clientului.

Oferta noastra de pungi plastic personalizate este foarte variata astfel incat tu sa iti poti alege modelul preferat!

Fabrica noastra produce pungi plastic la comanda. In urma transmiterii detaliilor de productie, noi vom stabili alaturi de tine fiecare detaliu al comenzii, inainte de a da lotul de pungi in lucru.`

 

pungi plastic

Pungi plastic – practice, rezistente si utile in orice domeniu

Pungile plastic se deosebesc de pungile de hartie atat prin rezistenta si caracteristici, cat si prin grosimea maxima la care pot fi realizate. Pungile plastic sunt un model de pungi foarte apreciat atat datorita rezistentei sale cat si datorita aspectului. In plus sunt foarte usor de intretinut. Le intalnim la (aproape) orice mall. De la magazinele de haine si incaltaminte la raioanele de electrocasnice mici – la marile magazine centrale sau chiar la farmacii si magazine de produse IT.

Dar principalul avantaj cand vorbim despre personalizarea de pungi plastic, il reprezinta timpul de executie scurt. Flexibilitate in alegerea designului – intre comanda ferma si momentul primirii produselor, nu trec mai mult de 7 zile lucratoare!

Din acest motiv va puteti aproviziona cu stocul necesar de pungi plastic personalizate in avans, avand astfel produse de calitate pe care le puteti folosi in orice moment.

pungi plastic 2

Comenzi pungi plastic, livrari, curierat 

Pentru noi fiecare client este special si merita tot ce e mai bun. De aceea inspectam fiecare comanda ce pleaca spre voi, pentru a fi siguri ca respecta intocmai standardul nostru de calitate.

Mai mult, livrarea pungilor de plastic se face GRATUIT in toata tara, atat prin reteaua noastra nationala de distributie cat si prin firmele de curierat cu care colaboram.

Comanda minima pentru pungi plastic este de 5.000 de bucati pentru cele cu personalizare cu maxim 2 culori, de 15.000 de bucati pentru 3 culori.

In continuare, pragul minim de comanda pentru personalizari este dupa cum urmeaza: la 4 culori (min. 20.000 buc), 5 culori (min. 25.000 buc) iar pentru 6 culori (min. 30.000 buc).

Pungi plastic personalizate pot fi utilizate la ambalarea de produse din cele mai diferite. De la materiale de constructii, de amenajare interioara sau articole marochinarie, pana la alimente, fast-food, medicamente, articole de pet-shop sau articole de imbracaminte.

Astfel, in functie de produsele comercializate aveti nevoie de pungi de plastic de diferite dimensiuni/grosimi. Echipa noastra este aici sa te consilieze pe parcursul intregului proces.

De la alegerea modelului de punga si a designului pentru aceasta, pana la alegerea dimensiunilor adecvate pentru buna utilizare a acesteia. Pungile plastic personalizate sunt din folie alba, si pornesc de la o grosime minima de 15 microni pana la o grosime maxima a foliei de maxim 80 microni.

Derulează în sus