sacose personalizate

Sacose personalizate fabricate la diferite dimensiuni produse la comanda in functie de imprimare

Sacose personalizate sunt produse la comanda, in functie de cerintele clientului. Se pot livra atat simple cat si personalizate. Sacosele se realizeaza la dimensiuni si grosimi diferite. Daca sunt personalizate, aceste variabile influenteaza si procesul de imprimare. De aceea, noi stabilim alaturi de tine fiecare detaliu al comenzii. Abia dupa ce realizam o simulare si tu esti super incantat de rezultat  trecem si la executarea efectiva a comenzii de pungi.

sacose personalizate Din plastic tip maieu sau sacose personalizate din plastic tip banana?

Sacose personalizate de plastic tip maieu sunt mai subtiri (12-25 microni), destinate in general pentru transportul produselor mici/mijlocii si usoare: mancare, prajituri, cosmetice, bijuterii, accesorii, tricouri, etc.

Sacose de plastic tip banana sunt mai groase (pana la 80 de microni) si mai rezistente. De asemenea, sunt produse si la dimensiuni mai mari datorita rezistentei lor crescute. Acestea se folosesc cu precadere in magazine de lux sau care comercializeaza produse high life.

Pretul sacoselor personalizate tip banana este mai crescut, insa atunci cand vine vorba de calitate, se ridica la inaltimea celor mai exigente standarde.

sacose personalizate pret

Cu toate acestea, costul total pentru sacose personalizate este unul echilibrat daca raportam la rezultatele publicitare obtinute prin acestea.

Cantitatea minima pentru o comanda sacose este de 5.000buc cu imprimare la maxim 2 culori.

15.000buc pentru 3 culori, de 20.000 pentru 4 culori, de 25.000buc pentru 5 culori si de minim 30.000buc pentru 6 culori.

Dimensiunea standard este de 40x50cm cu o grosime de 35 microni, sarcina pe care o poate sustine este de 4-7kg. Cele mai mici sacose personalizate sunt cele de 22x30cm si sunt folosite in general la farmacii pentru produse farmaceutice. Cele mai mari sunt cele de 60x60cm si sunt folosite in general pentru produsele voluminoase.

Sacose personalizate din hartie – sigure, economice!

Sacosele de hartie sunt foarte folosite in special pentru ambalarea produselor de panificatie si la comercializarea produselor farmaceutice.

Plicurile de hartie sunt de doua feluri – albe sau kraft natur. Desi se pot folosi si simple, este recomandata personalizarea acestora pentru a oferi clientilor un produs cu o identitate aparte – a ta!

Sacosele persoanlizate de hartie sunt foarte populare si printre magazinele naturiste, care prin definitie au o predilectie pentru produsele organice. Si, pentru ca vorbim de sacose biodegradabile, le intalnim in orice market bio, plafar sau farmacie.

COMENZI, LIVRARI, CURIERAT

Fiecare comanda procesata de noi are termen de livrare maxim 7 zile, in functie si de complexitatea imprimarii, daca se opteaza pentru aceasta.

De exemplu, cliseul flexografic pentru imprimare dureaza 2 zile pentru a fi realizat. Similar, daca se doreste imprimarea fata-verso a unei sacose, vor trebui realizate 2 clisee separate – indiferent daca este vorba de acelasi model sau de un altul.

Transportul comenzii tale este GRATUIT in principalele orase din tara, in functie de traseele masinilor noastre.

Sacose personalizate sunt din folie alba sau colorata in masa.  Pornesc de la o grosime minima de 10 microni pana la o grosime maxima a foliei de maxim 80 microni.

Derulează în sus