pungi alimentare

Pungi alimentare personalizate

Pungi alimentare din plastic personalizate pentru produsele de mici dimensiuni pentru legume si fructe se vand in general la rola de 400 de bucati sau la set de 100 bucati.

Pungile alimentare se pot personaliza doar daca sunt ambalate la set, cele ambalate la rola nu se pot imprima. Pungile alimentare de tip maieu sunt produse si la rola si la set.

 

pungi alimentare

Pungile maieu pot fi folosite de oricine pentru diferite scopuri: in magazine pentru a oferi clientilor produsele in pungi plastic personalizate.

La expozitii pentru a inmana materialele promotionale in pungi personalizate sau partenerilor de afaceri (in orice domeniu activati) pentru a va face cunoscut sau chiar angajatilor pentru a marca un eveniment important pentru companie.

Pungile tip maieu se pot confectiona intr-o mare varietate de marimi si grosimi, pungile fiind realizate pe comanda, vor fi facute conform specificatiilor fiecarui client in parte.

Forma pungilor maieu (de unde le vine si denumirea) este una ergonomica, permitand transportul si manipularea lor fara a fi incomode si fara a ocupa mult spatiu de depozitare. Plasticul din care sunt realizate pungile este unul de calitate superioara, astfel fiind rezistent, pastrandu-si aspectul in timp si retinand si calitatea initiala a imprimarii.

Pungile maieu sunt cele mai intalnite tipuri de pungi cand vorbim de supermarketuri, farmacii, brutarii sau magazine de imbracaminte. In general unitatile de comert in care se comercializeaza produse de greutate si volum mediu.

Aceste tipuri de sacose sunt rezistente si pot fi imprimate pentru a promova magazinul respectiv.

Pungile maieu se produc pe mai multe tipuri de grosimi si dimensiuni, iar de acestea depinde si suprafata imprimata. Costul final al unei sacose personalizate cuprinde pe langa aceste elemente si numarul de culori folosite in realizarea printului.

Numarul maxim de culori este de 6, iar pentru fiecare dintre acestea este necesara o matrita – cliseu flexografic – separata. De asemenea, daca doriti imprimarea pungii  de plastic pe ambele fete – pentru a castiga astfel un plus de vizibilitate pentru brand-ul tau – se vor realiza clisee flexografice pentru fiecare dintre acestea.

Cele produse la set de 100 bucati se pot imprima dupa cum urmeaza:

1-2 culori – minim 5.000 bucati

3 culori – minim 15.000 bucati

4 culori – minim 20.000 bucati

5 culori – minim 25.000 bucati

6 culori – minim 30.000 bucati

Nu producem pungi pentru ambalat!!

pungi alimentare

Derulează în sus