pungi farmacie

Producator pungi farmacie personalizate la preturi de productie

Producator pungi farmacie personalizate de calitate! Oferta noastra de pungi farmacie personalizate include atat pungi maieu cat si pungi tip banana!

Fabricam pungi farmacie personalizate la comanda, astfel vei avea un produs realizat 100% conform cerintelor tale. Avem pe stoc si pungi standard imprimate cu crucea specifica farmaciilor.

 

pungi farmacie personalizate

Producator pungi farmacie personalizate – pret accesibil, calitate de top!

Pungile farmacie tip maieu sunt asemanatoare ca si dimensiuni si grosime cu cele pentru supermarket. Acestea sunt cel mai des folosite pentru oferirea medicamentelor, avand o grosime medie de aproximativ 15 microni.

Un alt model de pungi folosit este cel de pungi banana, care se folosesc mai ales la ambalarea produselor mai voluminoase, datorita rezistentei lor. Grosimea maxima la care se pot confectiona pungile banana este de 80 de microni.

Dimensiunea uzuala pentru pungi farmaceutice este de 23×35 si sunt pungi de tip maieu. O alta dimensiune pentru pungile de farmacie este de 27x51cm folosite pentru medicamentele mai voluminoase.

Pungile farmacie din plastic personalizate se produc la o grosime de 10-12 microni pentru cele mici si de 14-15 microni pentru pungile mari. Producem si sacose farmacie de tip banana la dimesiunea minima de 22x30cm la o grosime minima de 18 microni.

Pungile banana sunt un foarte apreciate.

Datorita faptului ca suporta greutati mai ridicate ca pungile maieu. Gratie aspectului deosebit al acestora, mai ales atunci cand sunt personalizate. De aceea sunt si foarte intalnite mai ales in mall-uri sau la magazine cool, fancy si care vor sa se distinga in peisajul comercial.

Unul dintre principalele avantaje ale personalizarii pungilor tip banana este suprafata disponibila pentru imprimare. In timp ce printul pe pungile maieu incepe de sub manerele acesteia. La pungile tip banana, datorita manerului caracteristic, printul este realizabil pe intreaga dimensiune a fetei pungii.

producator pungi farmacie 2

Astfel, la comandarea de pungi tip maieu trebuie luat acest factor in considerare. De exemplu daca comandati pungi maieu de dimensiuni 27 x 51 cm, aceste dimensiuni iau in calcul si manerele specifice pungilor maieu.

Asadar, dimensiunea ramasa pentru imprimare va fi mai mica, deoarece imprimarea va incepe de sub manere.

producator pungi farmacie

Indiferent de modelul de pungi ales – pungi maieu sau pungi banana. Comenzile sunt procesate si livrate in cel mai scurt timp posibil.

COMENZI, LIVRARI, CURIERAT

Toate comenzile primesc atentia cuvenita! 🙂 Stabilim impreuna detaliile productiei pungilor tale si ne asiguram ca totul merge conform planului.

Mai mult, livrarea produselor se face GRATUIT in conditii optime de transport, pentru ca tu sa primesti pungile in stare perfecta.

Pentru a putea procesa comanda ta, aceasta trebuie sa fie de minim 5.000 de bucati per model.

Pentru pungile personalizate in 1-2 culori, de minim 15.000 de bucati (3 culori), 20.000 buc (4 culori), 25.000 (5 culori) si de minim 30.000 bucati (6 culori). Echipa noastra este alaturi de tine pe parcursul intregului proces. De la alegerea modelului de punga si a designului pana la alegerea dimensiunii potrivite.

Pungile de plastic personalizate pentru farmacii sunt din folie alba, si pornesc de la o grosime minima de 15 microni pana la o grosime maxima a foliei de maxim 80 microni.

Derulează în sus