pungi hartie

Pungi hartie – optiunea nr. 1 pentru magazinul tau!

Daca te-ai decis ca ai nevoie de pungi hartie, inseamna ca te putem ajuta!

Comanda de la noi pungi hartie personalizate sau simple. Asteapta-te sa primesti in cel mai scurt timp calitate premium, design asa cum iti doresti, toate la un pret ultra competitiv!

Producem pungi hartie la orice dimensiune sau grosime a materialului. Producem numai in urma inregistrarii unei comenzi ferme.

BONUS – Vei avea cei mai fericiti si fideli clienti! 🙂

pungi hartie

Ce inseamna asta? In momentul in care te hotarasti ca iti trebuie un lot de pungi hartie ne suni, ne spui exact ce iti doresti – sau te ajutam noi sa iti dai seama.  😉

Apoi urmeaza pasii clasici: semnarea unui contract, achitarea avansului si darea comenzii in productie. Toate acestea se fac intr-un parteneriat. Contact permanent cu echipa noastra pentru a interveni in eventuale situatii ‘critice’. Cu toate ca, fiind alaturi de voi la tot pasul, acestea sunt cazuri exceptionale.

Pungi hartie – fii mai prietenos cu natura!

Toate felurile de pungi hartie iti ofera aceleasi posibilitati de imprimare ale pungilor de plastic: o fata sau fata-verso.

Bineinteles ca ai si aceleasi optiuni de alegere ale culorilor. Cu mentiunea ca, fiind vorba de pungi hartie kraft – in culoarea naturala (bej), anumite combinatii de culori nu sunt foarte estetice. De aceea noi te consiliem, si in urma unor simulari realizate de graficienii nostri, vom materializa cea mai frumoasa punga de hartie, special pentru tine.

Sortimentele de pungi hartie le intalnim cu precadere in: magazinele de cosmetice, farmacii, plafare, magazine cu produse bio, outlet-uri, brutarii sau la firme catering.

Sacosele de hartie au un pret convenabil si, in plus, sunt biodegradabile – iar timpul scurt de producere a acestora este un beneficiu redutabil: maxim 7 zile lucratoare.

Timpul de executie al pungilor de hartie poate varia in functie de modelul imprimat si de gradul de dificultate al imprimarii (cate culori, tehnica folosita).

Pe de alta parte, avand in vedere rezistenta unei pungi in timp si multumita calitatii inalte la care le producem.  Va puteti face stocul de pungi personalizate din timp.

Avand siguranta ca indiferent de model si designul dorit, noi va vom oferi calitate premium pentru produsele comandate de la noi.

COMENZI, LIVRARI, CURIERAT

Pentru noi este important ca de fiecare data sa beneficiezi de aceeasi calitate pentru produsele comandate.

De aceea, livrarea se va face in timp util si in conditiile cele mai bune. Atat pentru comenzile trimise prin reteaua noastra nationala de distribuite dar si pentru cele livrate prin firmele partenere de curierat .

Comanda minima de pungi hartie tip plic este de 15.000 de bucati. Pentru personalizare se pot folosi pana la maxim 4 culori fata-verso. Sau de minim 300 bucati pentru sacose hartie tip cadou.

Transportul tuturor comenzilor este GRATUIT in principalele orase din tara!

 Datorita faptului ca producem modele felurite de pungi hartie, acestea pot fi utilizate intr-o multime de situatii. De exemplu: pentru ambalarea de produse alimentare, covrigi, pateuri sau prajituri, sau de produse farmaceutice.

Derulează în sus