Pungi personalizate – un atu la expozitii

pungi personalizate din plastice

Alege pungi personalizate din plastic. Stim din propria experienta cat de importante sunt astfel de evenimente pentru tine. 

Foloseste pungi personalizate din plastic.

Acum clientii iau contact direct cu tine si cu brand-ul tau si poti sa iti construiesti o imagine (mai) buna in fata acestora.

In functie de specificul domeniului afacerii tale si particularitatile clientilor tai putem gasi impreuna cel mai potrivit model de sacosa de plastic. Un design de impact care impreuna sa-ti completeze identitatea vizuala atat in campaniile promo sezoniere cat si in restul anului.

Iti putem decora diverse stiluri de pungi personalizate din plastic cu logo-uri, fotografii sau ce decizi tu ca te reprezinta in acel moment

Ai libertate de creatie! Sprijin din partea echipei noastre de grafica pentru a comanda pungi personalizate din plastic- suport realizare macheta, incadrari – pentru a fi multumit de colaborare.

Imprimarea pe pungile de plastic se realizeaza prin procesul de imprimare flexografica iar suportul de transfer a designului il reprezinta cliseul flexografic.

Pentru pungile personalizate la prima comanda se face un cliseu flexografic (matrita). El se achita separat si se poate refolosi la urmatoarele comenzi. Se foloseste gratuit numai in cazul in care grafica nu se schimba. Pretul cliseului flexografic se calculeaza in functie de suprafata de imprimare si numarul de culori din grafica.

Pentru un calcul de pret pungi personalizate se tine cont de cantitatea de pungi. Cu cat cantitatea pungilor este mai mare cu atat pretul pungilor este mai mic. Un alt factor care influenteaza pretul pungilor personalizate din plastic este dimensiunea pungilor dar si grosimea foliei.

Personalizarea pungilor din plastic influenteaza pretul pungilor. Cu cat numarul de culori este mai mare cu atat pretul pungii creste. In general pretul creste cu 5% pentru fiecare culoare adaugata pentru imprimarea pungilor.

Nu avem o lista standard de pret pentru pungile personalizate din plastic.

Pretul se calculeaza in urma unei cereri de oferta primite pe email sau la telefon.

Fabrica noastra va sta la dispozitie cu cele mai bune preturi pentru pungi personalizate maieu si tip banana la o calitate exceptionala, garantata.

Cliseele flexografice sunt realizate pentru fiecare model in particular iar costul acestora variaza in functie de marime si de numarul de culori utilizate la imprimarea pungii de plastic intre 50 –  1000 de lei.

Alege-ti desigul si modelul de sacosa  iar noi iti vom livra in cel mai scurt timp COMANDA*

*numarul minim pentru o comanda este de 5000 de bucati.

Sau suna la 0740.029.229  si  te ajutam noi!

Pungi personalizate – un atu la expozitii
Derulează în sus