pungi plastic personalizate

Avantajul pungilor! SUNT PUNGILE PERSONALIZATE O ALTERNATIVA DE PROMOVARE?

Avantajul pungilor! Noi te putem ajuta sa raspunzi la aceasta intrebare. Dar cum anume te pot ajuta pungile personalizate in promovarea afacerii tale?

Pungile personalizate au un rol important in cresterea, dezvoltarea si bunul mers al business-ului tau.

Pentru ca pungile personalizate sunt de mai multe tipuri, de aceea trebuie sa te hotarasti de ce fel de punga de plastic ai nevoie.

avantajul pungilor

PUNGILE PERSONALIZATE TIP MAIEU

Pentru magazinele de haine, supermarket-uri sau farmacii, pungile tip maieu personalizate reprezinta cea mai buna alegere. De ce? Pentru ca sunt usoare, au o forma ergonomica si nu costa mult.

PUNGILE PERSONALIZATE TIP BANANA

Pentru magazinele care sunt specializate in vanzarea de produse voluminoase (jucarii, produse IT) recomandate sunt pungile tip banana personalizate pentru rezistenta crescuta.

In plus, pe langa materialul mai gros, pungile banana au si un maner dublu intarit pentru a adauga rezistenta pungii de plastic.

Astfel va asigurati ca punga nu va ceda tocmai de la manere, asa cum se intampla in cazul pungilor de plastic subtiri sau in cazul pungilor realizate din material de slaba calitate.

DE CE SUNT PUNGILE PERSONALIZATE EFICIENTE?

Unul dintre marile avantaje pe care pungile personalizate le au este dat de pretul foarte convenabil al acestora in raport cu expunerea pe care o ofera si cu impactul vizual pe care il au asupra celor ce vin in contact cu acestea.

Pungile personalizate sunt atat de populare incat au devenit mainstream cu mult timp inainte de aparitia altor metode de promovare.

Pentru a exploata la maxim beneficiile oferite de pungile personalizate este indicat sa alegi tipul potrivit de punga, in acord cu modul de utilizare al acestora – in functie de produsele sau materialele care urmeaza sa fie transportate.

Pentru mai multe informatii, detalii despre comanda sau cereri de oferta contactati-ne la:

Telefon: 0740.029.229

Mail: comenzi@pungi-personalizate.com

 

avantajul pungilor 2

Avantajul pungilor, afla mai multe!
Derulează în sus