PUNGILE DE PLASTIC IEFTINE – PUBLICITATE MOBILA

pungile de plastic

Pungile de plastic sunt potrivite pentru promovare? Da. Ai citit bine. 

Pungile de plastic de modele si marimi diferite pot fi suportul perfect pentru personalizare!  Ajutati de tehnologia performanta, astazi, oamenii de afaceri isi pot promova mai eficient produsele si serviciile oferite. Pungile de plastic sunt unul dintre cele mai ieftine. In acelasi timp si accesibile metode de promovare disponibile tuturor.

Pungile de plastic – un aliat?

Desi poate nu multi se gandesc la pungi ca la un aliat de incredere in promovarea imaginii profesionale, acestea se bucura de ani buni de un succes insemnat.

Pungile de plastic vin in diferite modele si marimi, astfel incat sunt cateva aspecte esentiale de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi punga pentru personalizare.

Pungile de plastic tip maieu si tip banana – ce aleg?

Pungile tip maieu  – sunt rezistente, comode si practice. Pungile tip maieu se pot produce la o grosime intre 10-15 microni, in functie de preferinte si intrebuintare. Acestea au in laterale o pereche de pliuri suplimentare, cu rol special in marirea capacitatii pungii – astfel incap si mai multe produse!

Pungile tip banana – sunt incapatoare, trainice si chic! Pentru pungile de plastic tip banana ai posibilitatea de a alege o grosime intre 18 – 80 microni, in functie de rezistenta dorita.

Fiind vorba despre pungi tip banana, al caror punct forte il reprezinta tocmai manerul dublu intarit, menit sa suporte greutati mari. Recomandam producerea acestui tip de pungi la grosimi pornind de la 30 de microni. Pentru a avea parte de un produs cat mai adecvat pentru shopping.

Pungile de plastic – grafica si personalizarea!

Pungile de plastic se personalizeaza cu ajutorul folosirii de clisee flexografice – un procedeu tehnologic de inalta performanta datorita caruia avem posibilitatea de a produce pungi in tiraje mari la o viteza impresionanta.

De aceea, dupa stabilirea designului pentru pungi, trebuie realizata matrita – cliseul flexografic. Acesta putand suporta la imprimare intre 3 si 6 culori.

In cazul in care se doreste imprimarea pe ambele fete ale pungilor, este necesara realizarea a doua bucati clisee flexografice. Imprimarea se realizeaza simultan, chiar daca este vorba de acelasi design.

Daca ai dificultati in conceperea designului pentru punga personalizata, echipa noastra iti poate oferi sprijin si asistenta in producerea machetei grafice.

Pentru mai multe informatii, cereri de oferta sau comenzi contacteaza-ne!

Telefon: 0740 029 229

Mail: comenzi@pungi-personalizate.com

PUNGILE DE PLASTIC IEFTINE – PUBLICITATE MOBILA
Derulează în sus