Pungi persoanalizate folosite la potential maxim

pungi personalizate Bucuresti

Pungi personalizate Bucuresti: DA sau NU?

Daca nu esti familiarizat cu industria de pungi personalizate Bucuresti, este foarte posibil sa nu cunosti in detaliu multimea de avantaje ce deriva din utilizarea acestora.

In acord cu nevoile tale, poti comanda pungi personalizate tip maieu sau banana. Modelul de pungi depinde de scopul pentru care doresti sa le folosesti.

Pentru ca sunt foarte compacte atunci cand sunt stranse, pungile de plastic pot fi cu usurinta transportate. Fie intr-un buzunar oriunde mergi: daca ai de ridicat un palton de la croitorie, daca iti iei de mancare de la un fast-food si asa mai departe.

Pungi tip maieu. Pentru acest tip de pungi nu exista restrictii in ceea ce priveste personalizarea pungilor de plastic. Poti opta pentru un logo sau pentru un mesaj promotional, sau chiar si pentru o fotografie (important este ca aceasta sa aiba o rezolutie foarte mare pentru a realiza o imprimare de calitate superioara).

Pungi tip banana. Pentru pungile de plastic tip banana avem o oferta variata, atat ca dimensiuni ale pungilor (cele mai mici de 20×30, iar cele mai mari de 60×70) cat si ca rezistenta a acestora (producem pungi tip banana intre 15 si 80 de microni).

Ce poate fi mai comod decat promovarea prin pungi personalizate?

Pungile personalizate din plastic sunt printre cele mai bine primite materiale publicitare. De ce? In primul rand pentru ca nu sunt percepute astfel de catre publicul larg. Clientul primeste o sacosa de cumparaturi utila dar si frumoasa. De aceea este important ca semnele distinctive ale firmei tale sa fie transformate intr-o grafica cat mai clara si aerisita. In plus, cu cat clientul este mai loial brand-ului tau si il apreciaza, cu atat mai mult isi va dori sa foloseasca pungile personalizate.

Pentru informatii suplimentare, cereri de oferta sau comenzi contactati-ne:

Telefon: 0740029229

Mail: comenzi@pungi-personalizate.com

Pungi persoanalizate folosite la potential maxim
Derulează în sus