PUNGILE PERSONALIZATE – AVANTAJELE PROMOVARII

pungile personalizate

Pungile personalizate sunt printre cele mai folosite materiale promotionale din industria de retail.

Proprietarii de magazine stiu ca pungile personalizate sunt eficiente ca materiale promotionale dar si utile pentru clienti. Tocmai de aceea indiferent de schimbarile produse in acest segment de-a lungul timpului, pungile personalizate au ramas la fel de cautate.

Pungile personalizate – pungi maieu si pungi banana imprimate cu logo-ul tau!

Pungile personalizate sunt realizate pe doua suporturi: pungi plastic maieu sau pungi de plastic banana. Dintre cele doua modele de pungi plastic disponibile il poti alege pe cel care ti se potriveste cel mai bine si sa il imprimi apoi cu mesajul sau imaginea brand-ului tau. Modelul de punga ales este la fel de important ca si continutul cu care te gandesti sa il personalizezi. Motivul? Simplu. Cele doua modele de pungi au forme diferite, iar asta se reflecta si in look-ul final al pungilor personalizate.

Pungile maieu au doua manere laterale cu pliuri, iar acesta este detaliul care le face foarte comode la transportat produse. Grosimea pungilor maieu ariaza intre 10 si 25 microni, in functie de preferinte. Astfel, modelul ce  va fi imprimat pe acestea ajunge pana la bazele manerelor. De aceea este esential sa aveti in vedere cand comandati dimensiunea pungii (aceasta ase calculeaza incluzand manerele), ca printul va incepe de sub manerele pungii.

pungile personalizate

Pungile banana au in schimb manerul taiat in forma de semicerc. Acest lucru permite ca marimea printului sa fie de aceeasi dimensiune ca si punga in sine. Pungile banana au o grosime ce variaza intre 18 – 80 microni, fiind mai groase decat pungile maieu. De obicei pentru produsele mai mici si usoare se recomanda pungile maieu, in timp ce pentru produsele mai mari si mai voluminoase se utilizeaza pungile banana.

pungile personalizate

Daca esti nehotarat si ai dubii in ceea ce priveste cea mai buna optiune pentru business-ul tau, recomandam realizarea unei simulari grafice pe ambele modele de pungi. De asemenea, cu siguranta ca analizarea unor mostre de pungi te-ar ajuta sa iti faci o mai buna idee despre ce ti se potriveste.

Te asteptam!

Mail: comenzi@pungi-personalizate.com

PUNGILE PERSONALIZATE – AVANTAJELE PROMOVARII
Derulează în sus