PUNGI DE PLASTIC PERSONALIZATE – O ALTERNATIVA ACCESIBILA DE PROMOVARE

pungi maieu personalizate

Ai nevoie de pungi de plastic maieu personalizate?

Pungi de plastic pentru cumparaturi. Daca ai un magazin si ai deja pungi maieu personalizate in care oferi clientilor tai produsele, atunci este clar ca nu mai ai nevoie de explicatii suplimentare. Daca insa esti la inceput de drum si iti doresti sa incepi o afacere in retail, atunci iti putem veni in ajutor. Iata cateva sugestii si modalitati simple, zicem noi, de a te folosi cat mai eficient de niste pungi maieu personalizate – in scop promo.

Asadar, in cazul in care abia te pregatesti sau tocmai ti-ai deschis un magazin –  si daca produsele comercializate nu sunt foarte voluminoase – iti recomandam sa folosesti cu incredere pungi maieu.

Pungi de plastic maieu personalizate – te promovezi ieftin!

Au o forma ergonomica, sunt usoare, rezistente si versatile. Da, este adevarat, poti folosi pungi de plastic maieu personalizate cam pentru orice magazin – covrigarie, brutarie, farmacie, market, crama, pet shop, etc.

Cum de si-au castigat pungile maieu un asa loc de cinste?

Pentru ca niste pungi de plastic simple sunt banale, anoste si nu te ajuta cu nimic in promovarea magazinului tau.

Pentru ca daca ai pungi de plastic personalizate brand-ul tau va fi cu usurinta observat si pe strada.

Pentru ca un design catchy comunica mai mult decat o mie de cuvinte.

Pentru ca tot trebuie sa oferi pungi clientilor tai, si atunci mai bine le oferi un produs personalizat, cu mult mai vizibil ca o carte de vizita sau… o cana 🙂

Pentru ca 10.000 de pungi personalizate sunt vazute live de peste 1.000.000 de oameni – fara nici un dubiu!

Pasii pe care trebuie sa-i urmezi sunt destul de simpli. Avem asa: spune-ne ce dimensiune iti doresti sa aiba punga, ce grosime (cate kilograme vrei sa sustina). Daca ai nevoie de imprimare fata-verso sau doar pe o fata.  Apoi trimite-ne pe mail, alaturi de informatiile de mai sus si o imagine cu ce iti doresti imprimat pe punga. Noi vom reveni cu o oferta de pret croita exact pentru nevoile tale.

Te asteptam deci, sa ne testezi si tu promptitudinea cu care raspundem pe mail sau la telefon! 😉 

tel:0740.029.229

comenzi@pungi-personalizate.com

pungi de plastic

PUNGI DE PLASTIC PERSONALIZATE – O ALTERNATIVA ACCESIBILA DE PROMOVARE
Derulează în sus