Pungi din plastic personalizate pentru o promovare utila

pungi plastic personalizate

Pungi din plastic personalizate fabricate la comanda, in urma cerintelor dvs.

Alege un producator de pungi din plastic personalizate pentru promovarea afacerii tale, daca esti pregatit sa incerci o noua metoda de promovare!

Utilitatea unor pungi plastic personalizate sta atat in transportarea produselor shop-ului tau, iar din perspectiva de marketing ajuta prin natura sa – utilizare outdoor – la promovarea imaginii si a produselor tale.

Pungile de plastic, fie ele maieu sau banana, se pot personaliza atat pe o fata cat si pe doua fete – o solutie perfecta sa te faci cunoscut.

Pungi din plastic personalizate in business-ul online personalizate la cerere

Companiile din zona e-commerce isi folosesc de cele mai multe ori cele mai importante resurse pentru a atrage noi clienti.
Insa mentinerea clientilor existenti multumiti duce la o crestere a vanzarilor pe o perioada mai indelungata si necesite resurse mai putine.

Asa ca retentia de happy customers devine mult mai profitabila atat pentru business-ul tau cat si pentru client, prin dezvoltarea unei relatii reciproce de incredere.

Astfel clientul castiga plus valoare din partea business-ului tau si reciproc iti ajuta business-ul prin cresterea vanzarilor si
fidelizarea clientilor existenti prin demonstrarea de atentie si respect.

Materialele promo au un rol important in acest proces – cel de a informa publicul de serviciile oferite si de discounturi speciale.

 pungi din plastic personalizate

COMANDA PUNGI DIN PLASTIC PERSONALIZATE

Pentru o comanda de pungi plastic personalizate trebuie avute in vedere etapele realizarii acestora. Se incepe cu alegerea printului dorit si stabilitea detaliilor de realizare a acestuia. Daca acesta va fi realizat pe negru sau color si daca imprimarea va fi pe ambele fete ale pungii sau doar pe una singura.

Pentru cea din urma optiune pentru pungi plastic personalizate, imprimarea fiind realizata prin utilizarea de clisee flexografice, chiar daca este acelasi model de grafica, aceste matritele (clisee) vor fi realizate separat, pentru fiecare fata a pungii in parte.

Oferta noastra de pungi personalizate iti garanteaza acces la servicii de calitate, pentru profesionisti!

Pentru informatii suplimentare, detalii despre oferta noastra de produse dar si pentru comenzi va asteptam la:

Telefon: 0740 029 229

Mail: comenzi@pungi-personalizate.com

Pungi din plastic personalizate pentru o promovare utila
Derulează în sus