PUNGI PERSONALIZATE DE PLASTIC PENTRU UN MAGAZIN DEOSEBIT!

pungi-personalizate-banner-oct

Ce impact au niste pungi personalizate de plastic asupra imaginii magazinului tau?

Cam acelasi impact pe care il au afisele pentru vitrinele magazinelor. Iar rolul acestora este unul similar: decorativ si informativ totodata – fiind viu colorate si cu un design deosebirt. Astfel atrag atentia si comunica trecatorilor noutati despre produsele oferite, promotii si discount-uri.

Utilitatea fizica a pungilor de plastic la cumparaturi este astfel dublata de uzul in scop publicitar al acestora. Ce pungi de plastic ti se potrivesc? Aceasta este o intrebare pe care o primim des de la clientii nostri. In functie de produsele comandate si de natura magazinului, modelele de pungi pot face o mare diferenta in construirea imaginii de brand.

Cum? Foarte simplu, la fel cum un afis trebuie adaptat pentru vitrina in care va sta expus, la fel si imprimarea  logo-ului sau a mesajului trebuie adaptat pentru punga de plastic ce va fi personalizata.

pungi personalizate de plastic

Pungi personalizate de plastic de diferite modele, perfecte pentru magazinul tau!

Pungile tip maieu sunt cele mai populare modele de pungi atat pentru magazinele de retail si pentru farmacii cat si pentru fast-food-uri sau restaurantele ce ofera optiuni de catering. Acestea sunt foarte usor de transportat si sunt rezistente in aclasi timp. De aceea sunt poate preferatele tuturor.

Mai mult, pungile tip maieu se pot produce intr-o variata gama de dimensiuni si grosimi de aceea, fie ca ai nevoie de o punguta pentru a oferi clientilor produse mai mici (cosmetice, produse beauty, lotiuni sau parfumuri) sau de o sacosa mai rezistenta pentru produse mai voluminoase ( jucarii, produse alimentare sau haine), acest model de pungi este perfect pentru tine. 

Pungile tip banana sunt un alt model de pungi, mai rezistente si mai incapatoare ca pungile maieu, acestea sunt preferatele brandurilor cunoscute, (magazine de haine si incaltaminte, farmacii, produse de papetarie si birotica, etc). Acest model este mai scump dar utilitatea pungilor banana face toti banii: aceste pungi elegante sunt potrivite pentru evenimente high class: lansari de produse, inaugurare locatii, concerte, team building, aniversari corporate si evenimente B2B.

Pentru informatii detaliate, cereri de oferta si comenzi va asteptam la: 

Telefon: 074.00.29.229

Mail: comenzi@pungi-personalizate.com

PUNGI PERSONALIZATE DE PLASTIC PENTRU UN MAGAZIN DEOSEBIT!
Derulează în sus