Pungi Personalizate De Hartie La Un Pret Imbatabil

pungi personalizate de hartie

Alege pungi personalizate de hartie pentru promovarea afacerii tale si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Diferenta intre o simpla punga si una personalizata este (aparent) mica, dar esentiala. Procedeul de personalizare completeaza identitatea ambalajelor folosite si transmite un mesaj important: suntem unici. Dar avantajele nu se opresc aici. Utilizarea de pungi personalizate de hartie aduce atat beneficii pe termen scurt cat si (cel mai important) pe termen mediu si lung.

De aceea este ideala colaborarea stabila cu un producator de pungi personalizate de incredere, profesionist, care sa iti asigure un stoc constant de pungi bazat pe nevoile tale.

Pungi personalizate de hartie – ce profit imi aduc?

Cateva dintre avantajele principale ale folosirii de pungi personalizate de hartie sunt:

Castigarea unui plus de expunere si valoare adaugata imaginii de brand, mai putin efort si costuri reduse, astfel incat sa ai rezultatele maxime dorite din acest mediu promo.

Acum ca am stabilit avantajele lor, ramane o singura intrebare: cine are nevoie de pungi personalizate de hartie? Pungile de hartie se folosesc mai ales in cazul magazinelor ce vand produse mai mici si mai usoare: covrigarii, cofetarii, farmacii, buticuri de cartier, mini-market, magazine diverse.

Iata ca pungile de hartie sunt un sortiment care nu ar trebui sa lipseasca din magazine. In plus, sunt foarte usoare si compacte, fiind potrivite oricarui magazin indiferent de profil.

Pungile de plastic in schimb sunt utile pentru produse mai mari, voluminoase, care nu incap in pungile de hartie. Cele mai populare modele de pungi plastic sunt: pungile maieu si pungile banana. Acestea se folosesc in magazine de toate tipurile pentru promovarea de produse, parteneriate sau promotii. Tocmai de aceea sunt atat de populare in mall-uri si le intalnim in cele mai high fashion magazine de haine si incaltaminte. Bineinteles, acestea au si un pret mai mare in comparatie cu sortimentul de pungi personalizate de hartie.

Pentru informatii detaliate, cereri de oferta si comenzi contacteaza-ne!

Telefon: 074.00.29.229

Mail: comenzi@pungi-personalizate.com

pungi personalizate de hartie

Pungi Personalizate De Hartie La Un Pret Imbatabil
Derulează în sus