Pungi de plastic personalizate pentru sarbatori de iarna ca-n povesti!

pungi de plastic personalizate

Folosesti tot anul pungi de plastic personalizate, asa ca iti doresti sa oferi ceva deosebit in acest sezon clientilor si partenerilor tai? Mergi la sigur si impodobeste pungile de plastic cu un imprimeu deosebit in tematica sarbatorilor de iarna. Daca ai un magazin de jucarii, decoratiuni de Craciun sau pur si simplu vrei sa creezi o atmosfera de basm in shop-ul tau, ai la dispozitie infinite variante de personalizare din care sa alegi.

In functie de destinatia lotului de pungi de plastic personalizate, poti realiza imprimeuri variate:

  • Pentru clientii tai – promovarea de discount-uri si oferte limitate
  • Pentru copii – imprima personaje de basm sau specifice Craciunului in care sa ambalezi mici atentii pentru cei mici
  • Pentru parteneri – arata ca-i apreciezi pe cei care sunt alaturi de tine intreg anul prin trimiterea de goodie bags frumos ambalate in pungi de plastic personalizate cu mesaje funny, de Craciun…sau amandoua!
  • Pentru angajati  – la petrecerea de Craciun pregateste o surpriza angajatilor tai si ofera-le cadouri in pungi de plastic personalizate special pentru ei. Acest gest sigur nu va trece neobservat!

Pungi de plastic personalizate tip maieu sau tip banana?

Poti alege pungi de plastic tip maieu sau de tip banana pentru a realiza pungile personalizate potrivite pentru fiecare! Pungile de plastic personalizate tip maieu sunt ideale pentru orice ocazie, fiind potrivite pentru produse de greutate medie (4-6 kg), iar cele tip banana pentru obiecte cu greutate si volum crescut. De aceea, tipul de punga de plastic pe care il vei alege, cu ajutorul unui design inedit, va contribui la realizarea unor pungi de plastic personalizate cu adevarat deosebite!

pungi de plastic personalizate

Daca nu esti hotarat in privinta graficii, specialistul nostru iti va propune cateva design-uri deosebite ce te vor incanta cu siguranta.

Grabeste-te! Luna decembrie este una foarte aglomerata iar pentru a fi sigur ca pungile vor intra in productie recomandam sa plasezi comanda cat mai repede.  Suntem alaturi de tine pentru a te ghida prin acest proces, iar la nevoie iti facem propuneri pentru a beneficia de cele mai avantajoase solutii!

Pentru o oferta personalizata, inregistrarea de comenzi sau informatii suplimentare va asteptam sa ne contactati:

Mail: comenzi@pungi-personalizate.com

Pungi de plastic personalizate pentru sarbatori de iarna ca-n povesti!
Derulează în sus