Cere pungi personalizate de martisor in alb si rosu

pungi personalizate

Cere pungi personalizate in luna lui martisor si primavara in alb-rosu!

Cere pungi personalizate produse in functie de comanda. Dupa ce in luna cadourilor ti-ai ”imbracat” in rosu toate colectiile de pungi personalizate, acum, in pragul primaverii, este timpul sa le dai o noua infatisare.

Renunta la simbolurile iernii, redecoreaza-ti magazinele si sacosele cu o cromatica de sezon! Nici nu-ti poti imagina ce impact vor avea noile pungi pentru imaginea business-ului pe care-l conduci!

In cele ce urmeaza, ne-am gandit sa-ti prezentam o explicatie diferita pentru rosu si alb, care nu are neaparat legatura cu traditia de martisor. Insa singure sau combinate, ar putea deveni o optiune de luat in calcul pentru orice campanie de promovare viitoare, in orice moment din an.

Cere pungi personalizate la cerere cu rosu si folie alba. Ce spune rosul despre afacerea ta?

Rosul este prima culoare perceputa de ochiul uman si prima recunoscuta de orice nou-nascut. Este cea mai potenta si dinamica din spectru, fiind de regula asociata cu energia, cu puterea, cu pasiunea.

Ales intr-o versiune mai intensa (de exemplu rosu bordo), are un impact deosebit la nivel emotional, stimuland o serie de senzatii. Nu degeaba multe companii il aleg pentru personalizarea campaniilor de promovare.

Cat despre marketing… Utilizand pungi personalizate, este aproape imposibil sa poti asocia la emotiile puternice o alta culoare. Sau, o alegere diversa nu ar face decat sa confirme ca exista o problema la nivel de comunicare.

cere pungi personalizate

Dar albul?

Nu trebuie sa cunosti psihologia culorilor pentru a deduce ca albul iti sugereaza senzatia de curatenie spirituala, de puritate si inocenta. Totodata, exprima absenta sentimentelor si singuratatea, fiind adeseori prima optiune pentru personalitatile indecise.

Desi nu pare o alegere foarte inspirata pentru afacerile de succes, poate deveni solutia optima pentru evidentierea unui anume tip de marfuri. De exemplu, se afla in perfecta sintonie cu produsele alimentare sanatoase, ce nu contin aditivi, grasimi ”rele” sau zaharuri.

Pe de alta parte, daca este intr-o proportie majoritara pe pungi, albul exprima incercarea de a multumi pe toata lumea. Pentru ca mai mult decat alte optiuni cromatice, reuseste sa aplaneze diferentele, evitand eventualele conflicte.

Fii in ton cu martisorul si propune-le clientilor tai sacose plastic in culorile-simbol pentru luna martie! Personalizate cu o grafica in alb-rosu, vor aduce prospetime in afacerea ta!

Cere pungi personalizate de martisor in alb si rosu
Derulează în sus