Pungile din plastic comparate cu pungile textile personalizate

pungile din plastic

Pungile din plastic versus pungile din material textil

Pungile din plastic au un impact mai putin negatic asupra mediului decat pungile din textile. Este posibil ca un consumator să se întrebe care este alegerea potrivită atunci când cumpără pungi pentru transportul produselor: pungile de plastic sau pungile confecţionate din material textil? Există numeroase controverse pe acest subiect care converg cu precădere asupra impactului negativ al pungilor de plastic asupra mediului înconjurător.

Nimic mai neadevărat!

  În urma unui studiu realizat de Agenţia Britanică pentru protecţia mediului înconjurător experţii au prezentat un raport opiniei publice. Din el reiese ca au constatat că pungile din polietilenă de înaltă densitate au un impact semnificativ mai mic asupra mediului înconjurător decât rivalele pungi confecţionate din hârtie sau material textil.

pungile din plastic

Pungile de plastic sunt mai accesibile consumatorului.  

Raportat la necesarul de spaţiu pentru depozitare după utilizarea lor şi au o greutate mai mică decât versiunile concurente din material textil sau din hârtie.

Aceasta datorită grosimii materialului din care sunt confecţionate pungile de plastic, ceea ce le face să fie foarte trainice şi durabile.

         Pungile de plastic sunt mult mai ieftine decât pungile din material textil iar cantitatea minimă pentru o comandă este de 5.000 de bucăţi pentru pungi personalizate cu 1-3 culori şi minimum 10.000 bucăţi pentru pungile imprimate cu 4-6 culori.

         Atât pungile de plastic cât şi cele din material textil pot fi refolosite şi sunt reciclabile. Spre deosebire de cele din urmă pungile de plastic pot fi curăţate cu mai multă uşurinţă dacă se murdăresc şi sunt impermeabile, împiedicând umiditatea provocată de ploi sau ninsori să denatureze produsele depozitate în ele.

         Total Gama este producător de pungi de plastic personalizate, modele de pungi banană sau pungi maieu, ce pot fi imprimate pe o singură faţă sau faţă-verso cu printul şi design-ul ales de client sau convenit împreună cu specialiştii noştri în grafică şi marketing.

         Pungile de plastic personalizate au un timp mediu de producţie de 5 zile lucrătoare. De la momentul înregistrării unei comenzi ferme, în timp ce pungile confecţionate din material textil necesită un timp de producţie mai îndelungat, ceea ce le face şi mai costisitoare.

         Compania noastră livrează gratuit pungile de plastic personalizate în Bucureşti şi în cele mai mari oraşe din ţară.

Pungile din plastic comparate cu pungile textile personalizate
Derulează în sus