Orice afacerist care se respectă e mereu în căutare de produse calitative pentru clienții săi

Fie că este vorba despre produsele pe care chiar le vinzi sau doar de produse auxiliare, menite să îi atragă mai mult pe clienții tăi, este important să faci mereu alegeri calitative. Indiferent de cât de ”neimportant” ar părea un aspect, pentru o afacere contează fiecare element, fiecare produs care ajunge la client și fiecare client fericit!

De aceea noi îți propunem să începi să utilizezi pungi biodegradabile personalizate pentru afacerea ta. Cu siguranță vei găsi un model potrivit, indiferent de produsele pe care le vinzi!

De ce sunt atât de importante pungile?

Cu sacosele pe care le oferi clienților nu e de glumit! Și da, este în regulă și dacă ai ridicat o sprânceană sau dacă ai râs citind această propoziție. Nu toată lumea înțelege cât de mult impact pot avea câteva sacose imprimate cu imaginea afacerii tale.

Dar îți propunem un exercițiu de imaginație: Ai pățit vreodată să te bucuri de cumpărăturile făcute, să le împachetezi în pungi și până să ajungi la mașină să îți dai seama că punga s-a rupt și produsele tale cad?

Adaugă în acest scenariu și lipsa unei mașini, poate și o zi întunecată și ploioasă de toamnă… Simți cum începe să ți se schimbe dispoziția, nu-i așa?

Ei bine, de asta sunt atât de importante sacosele!

Degeaba le oferi clienților tăi produse bune, pe gustul lor, dacă nu pot ajunge cu ele până acasă în siguranță. Așa experiența lor în magazinul tău nu este completă, nu este una calitativă de la A la Z.

Te poți asigura foarte ușor că oricine îți trece pragul va fi păzit de un astfel de scenariu de-a dreptul iritant cu o simplă alegere. Optează pentru sacoșe biodegradabile personalizate!

Nu te speria de cuvântul ”degradabil” și păstrează-ți curiozitatea. Îți explicăm acum de ce niște ”simple” ambalaje biodegradabile îți pot ajuta afacerea să atingă noi culmi ale succesului.

Primul avantaj pe care ți-l oferă ambalajele biodegradabile este acela că, deși în general produsele BIO sunt mai scumpe, acestea sunt chiar mai ieftine!

Atunci când folosești sacoșe biodegradabile pentru afacerea ta vei fi scutit/ă de plata eco-taxei în valoare de 0.15 lei/bucată + TVA! În timp, puțin cu puțin se va aduna și vei resimți cu siguranță diferența.

Trecând de aspectul financiar, acest tip aparte de sacose pot fi imprimate cu orice vrei tu. Le oferi clienților o pungă imprimată cu un model care atrage atenția, pe care numele și adresa magazinului tău sunt foarte vizibile. Apoi aceștia refolosesc punga poate chiar zi de zi, la serviciu, în vizită, mergând la sală, deoarece se vede și se simte că punga este de o calitate superioară și se pot baza pe ea.

Așa atrag atenția și altor persoane care vor deveni curioase și îți vor căuta magazinul.

Super metodă de promovare!

Să nu mai spunem că sunt foarte rezistente, chiar dacă sunt realizate din materiale organice! Faptul că sunt biodegradabile înseamnă doar că sunt mai prietenoase cu mediul, deoarece atunci când se descompun nu emană chimicale sau alte substanțe toxice în aer și în sol, nicidecum că ar fi mai slab calitative! Pot susține chiar greutăți de până la 15 kilograme!

De unde iei cele mai calitative sacoșe biodegradabile personalizate?

Acum intervine cea mai mare problemă: unde găsești un producător ”pe bune” de pungi biodegradabile?

Bună, noi suntem echipa Pungescu, îți oferim certificat pentru ambalajele biodegradabile pe care le comanzi și suntem printre primii producători de pungi din țară!

Folosim cele mai inovatoare tehnologii de producție și punem accent pe calitatea produselor și acuratețea detaliilor. Flexibilitatea și transparența față de clienți se reflectă în tot ceea ce facem: ne respectăm termenele de livrare; simularea grafică și transportul oriunde în România sunt gratuite – iar toate acestea la prețuri ultra-competitive, de producător.

Avantajul pe care ți-l oferim este acela că punem accent pe calitatea materialelor. Mai mult decât atât, discuți direct cu noi, producătorii, și poți fi asigurat/ă că procesul de achiziție al pungilor biodegradabile personalizate pentru magazinul tău va fi 100% eficient!

Investește într-o afacere completă!

De ce să alegi pungi biodegradabile pentru afacerea ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus