PUNGILE IMPRIMATE – SOLUTII PERSONALIZATE PENTRU RETAILERI

personalizare

Pungi personalizate folosite de retaileri pentru cumparaturi

Desi sezonul estival este sinonim cu vacante prelungite, mai mult timp in aer liber si mult soare, pentru cei care conduc un business de retail inseamna ceva in plus: VANZARI!  Iar pentru cresterea vanzarilor cuvantul magic este unul singur: PROMOVARE!

Pungile personalizate sunt printre cele mai cautate in aceasta perioada iar cei care doresc sa isi promoveze brand-ul au multe motive sa le aleaga.

AVANTAJE

Iata cateva avantaje ale personalizarii pungilor de plastic:

– Punga de plastic este utila

– Punga de plastic poate fi refolosita (statisticile arata ca majoritatea pungilor de plastic sunt refolosite de mai multe ori)

– Punga de plastic este ieftina (in comparatie cu celelalte suporturi pentru print)

– Mesajul tau circula atat in spatiul public cat si in cel privat

PUNGI PERSONALIZATE VS ALTE MATERIALE PROMO IMPRIMATE

Vs. CARTI DE VIZITA

La o prima intalnire cu un partener/client, oferirea unei carti de vizita face parte din eticheta de business uzuala.  Cu toate astea, nu putem lua in considerare cartile de vizita atunci cand facem referire la materiale promotionale – desi foarte multi le folosesc in acest scop. Total gresit. Materialele promo trebuie sa ofere acces si vizibilitate pentru produsele comercializate la care se face referire [in materiale]. 

De aceea recomandam ca la targuri, expozitii sau alte evenimente de prezentare, sa oferiti cartile de vizita alaturi de materiale informative suplimentare, mostre gratuite ale produselor – toate ambalate frumos intr-o sacosa personalizata.  

Vs. FLYERE

Spre deosebire de cartile de vizita acestea (chiar) sunt materiale promotionale – cu drepturi depline. Dar cat de eficiente sunt ele? In afara de cadrele organizate (targuri & expozitii), flyerele sunt impartite de cele mai multe ori pe strada. Cati dintre noi nu am aruncat un flyer la primul cos de gunoi? Desi poate promova un produs ce ne-ar fi interesat, flyerele nu sunt pastrate decat in cazuri foarte rare. De ce? 

Pentru ca au ‘durata de viata promo’ foarte scurta in comparatie cu o punga de plastic personalizata care va purta mesajul campaniei tale (cel putin) cateva saptamani bune de la momentul primirii ei. 

Practic dar eficient si pentru tine si pentru client… 🙂 

Hai sa iti povestim mai multe daca esti interesat!

la telefon: 0740 008 393

sau mai detaliat

pe mail: comenzi@pungi-personalizate.com

PUNGILE IMPRIMATE – SOLUTII PERSONALIZATE PENTRU RETAILERI
Derulează în sus