MATERIALE PERSONALIZATE – IDEI DE SEZON

travel

Materiale personalizate pentru sezon

PENTRU CA NE AFLAM IN MIJLOCUL VERII, NE-AM GANDIT SA VA OFERIM CATEVA INSIGHT-URI DESPRE CELE MAI POPULARE IDEI DE MATERIALE PERSONALIZATE.

Asadar, iata in randurile urmatoare, cum sa va pregatiti pentru unul dintre cele mai productive sezoane poate pentru comercianti – sezonul estival!

ASIGURA-TE CA AI PRODUSE IN STOC.

Ai grija din timp de necesarul si stocul pentru produsele cele mai cautate in acest sezon. Datorita vacantelor si concediilor, exista posibilitatea de a termina stocul obisnuit mult mai repede – si nu iti doresti sa oferi competitorilor ‘pe tava’ clienti noi. Importanta este si stabilirea campaniilor promo si realizarea materialelor publicitare din timp.

OFERA SURPRIZE.

Orice magazin ai, organizeaza un eveniment inedit pentru clienti! De exemplu daca ai un magazin de cosmetice – invita pentru cateva ore un dermatolog care sa ofere sfaturi celor care iti calca pragul.

Clientii iti vor fi recunoscatori si vor pleca placut impresionati. Pentru o reusita totala, la incheierea evenimentului pregateste un mic cadou – un goodie bag cu mostre produse si materiale promotionale – cu care cei prezenti sa plece acasa. Este cel mai sigur mod de a duce vorba mai departe despre happening-ul tau. Desigur este bine stiut ca materialele promo mai bine realizate si care au o utilitate practica vor fi cele care vor ‘trai’ cel mai mult si vor fi vazute de un numar mare de oameni.

pungi banana new
pungi banana new

                 pungi maieu_new

ALEGE CE FEL DE MATERIALE SUNT POTRIVITE PENTRU ACEASTA PERIOADA.

Nu cheltui bugetul de marketing pe mii de pliante, afise si brosuri informative. In schimb, poti realiza un numar mai mic de tricouri, palarii sau ochelari de soare, agende si sa le oferi intr-o frumoasa sacosa personalizata! In felul acesta te asiguri ca toate materialele tale nu vor ajunge in urmatorul cos de gunoi, ci ca vor fi folosite – si astfel mesajul tau ajunge la mult mai multi oameni.  In functie de target-ul vizat poti realiza materiale promo destinate femeilor, barbatilor si copiilor. 

VINO MAI APROAPE DE CLIENTI!

Daca in restul anului iti concentrezi promovarea pe Google, Facebook si pe celelalte retele de socializare, vara este momentul sa iesi din online si sa cauti stabilirea unui contact de natura personala. 

Este sansa ta sa vii mai aproape de clienti, sa iesi din mediul virtual si sa creezi o conexiune fizica, palpabila cu acestia. 

Personalizeaza-ti materielele in functie de locul in care se afla magazinul tau. Daca esti langa malul marii poti imparti zmee – super distractive pentru copii, sau diverse accesorii utile pe plaja – un colac, un evantai sau chiar un pistol cu apa!

Daca magazinul tau se afla in zona montana atunci poti oferi materiale printate cu brand-ul tau care sa fie must-have pentru cei veniti in vacanta.  De exemplu pelerinele de ploaie  – se stie ca la munte vremea este schimbatoare si capricioasa, sau un mini rucsac textil ce se impatureste. 

Daca tii cont de aceste cateva sfaturi pentru promovarea business-ului tau vei avea parte de expunere din belsug si de clienti ce vor povesti tuturor prietenilor despre magazinul tau!

MATERIALE PERSONALIZATE – IDEI DE SEZON
Derulează în sus