Customer service- pungi personalizate la cerere

conversation-in-store

Pungi personalizate la cerere produse pentru nevoia clientului

Pungi personalizate la cerere, sezonul vacantelor inseamna o provocare pentru toti prestatorii de servicii – aglomeratia, caldura si numarul mare de clienti pot afecta experienta acestora in interactiunea cu magazinul dvs. Insa cu putina grija in plus si cateva atentii simple – ex. pungi personalizate – veti face fata cu brio chiar si in aceste conditii.

Din aceasta cauza trebuie sa va pregatiti pentru aceste zile in asa fel incat problemele aparute si discomfortul creat sa fie minim.

Ce poti face pentru a preintampina aglomeratia pentru pungi personalizate la cerere?

1. ASIGURA-TE CA AI ANGAJATI SUFICIENTI! Astfel previi formarea cozilor si cresterea nivelului de stres al clientilor – turistii sunt doar niste clienti mai grabiti ca de obicei. Cel mai probabil acestia se afla in orasul respectiv pentru o perioada scurta si trebuie sa ajunga in cat mai multe locuri, dar trebuie in acelasi timp sa isi faca si cumparaturile necesare. Daca magazinul tau este situat langa obiective turistice populare atunci asigura-te ca la orele de varf sunt destui angajati.

2. FA TURELE MAI SCURTE!  Fiind mai ocupati ca de obicei, angajatii vor obosi si isi vor pierde rabdarea mai repede si din aceasta cauza este posibil sa si faca greseli (ceea ce inseamna sa iesi pe minus la casa) sau mai rau, clientul sa fie pagubit si atunci te alegi cu un renume de care cu greu vei mai scapa – pentru ca vorbele circula rapid.

3. AER CONDITIONAT IN MAGAZIN! Este foarte important acest aspect deoarece un magazin in care nu se poate respira nu este ospitalier pentru client. Atunci acesta isi va lua strictul necesar – in graba – si va cauta sa paraseasca cat mai repede locul. La fel si daca aerul conditionat este prea puternic – diferenta de temperatura nu este favorabila celor mai in varsta sau cu diferite sensibilitati. 

4. ASIGURA-TE CA CEI CARE STAU LA RAND AU UNDE SA STEA JOS! In masura posibilitatilor pune la dispozitia clientilor tai 1-2 scaune pe care sa se poata aseza daca au nevoie. 

5. ASIGURA CLIENTILOR TAI UN PAHAR CU APA! Apa este la fel de vitala ca si aerul pe timp de canicula. Clientii vor aprecia si vor alege sa vina in magazinul tau stiind ca  pot face cumparaturi linistiti.

6. OFERA PUNGI DE PLASTIC PERSONALIZATE!  Un cadou, oricat de mic, imbunatateste dispozitia oricui! Astfel poti castiga ‘bile albe’ considerabile doar cu un mic giveaway – de exemplu poti printa un QR code pe punga pentru a beneficia de reduceri la cumparaturi online – sau alte promotii asemanatoare.

Customer service- pungi personalizate la cerere
Derulează în sus