PERSONALIZARE – PUNGI MAIEU SAU PUNGI BANANA?

pungi personalizate magazin

Pungi maieu! Iti doresti sa te promovezi prin intermediul lor?

Pungi maieu pentru transportul cumparaturilor. Atunci esti in locul potrivit. Iti prezentam in randurile urmatoare cateva detalii care sa te ajute. In alegerea celui mai potrivit model de punga pentru personalizare, astfel incat sa obtii rezultatele dorite cu un cost redus.

Ai de ales intre pungi maieu sau pungi banana, ambele fiind produse in dimensiuni si grosimi diferite, conform nevoilor tale si adaptate produselor pe care le vinzi.

pungi maieu

Pungi maieu potrivite pentru cumparaturi

Daca iti doresti pungi de cumparaturi pentru supermarket , pentru un magazin de haine sau pentru o farmacie atunci cel mai probabil te gandesti la pungile maieu.

Acestea sunt cel mai des folosite datorita manerelor care permit o prindere comoda si datorita rezistentei – acestea pot sustine minim 4 kg, in functie de comanda data.

Pungile maieu sunt populare chiar si la piata, unde multi dintre comercianti ofera legumele si fructele in pungi de plastic de tip maieu.

pungi banana

Pungi banana folosite la incaltaminte sau produse it

Ai un magazin de produse IT, jucarii sau incaltaminte? Atunci pungile banana s-ar putea sa raspunda mai bine nevoilor tale. Pentru ca sunt mai mari, mai late si mai rezistente decat pungile maieu, iar datorita manerului cu intaritura, nu se rup repede si poti transporta in ele cutii de dimensiuni mari care altfel ar trebui carate in mana.

Desi cele mai populare raman pungile maieu. Printre retailerii de haine, si sacosele tip banana au castigat destul teren. Brand-uri de renume le aleg pe acestea pentru a oferi celor ce cumpara produse de la ei un ambalaj elegant, util si refolosibil!

CUM MA DECID CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT MODEL PENTRU MINE?

Pentru ca fiecare client este diferit si logo-urile variaza,  echipa noastra te asista la alegerea celei mai bune grafici in functie de identitatea ta vizuala si de modelul de punga ales.

Un design care arata bine pe un flyer nu va fi potrivit si pentru a aparea si pe o punga de plastic. Este esential ca materialul de design sa fie adaptat mediului pe care se prezinta acesta.

Secretul unei promovari reusite nu sta numai in creativitatea celor care concep mesajele ci si in priceperea celor care le transmit intr-un mod adecvat mai departe publicului.

De aceea, nu de putine ori, ne intalnim cu situatii paradoxale in care o campanie cu un mesaj creativ, puternic si original nu are impactul scontat.

CE AVANTAJE AI DACA COMANZI PUNGI PERSONALIZATE?

Ne place sa avem clienti multumiti si sa ne putem recomanda prin cuvintele frumoase ale altora. 🙂

Daca iti trece prin gand sa ne contactezi iata cateva lucruri dragute la care sa te astepti:

Oferim clientilor nostri:

 MOSTRE GRATUITE

 TRANSPORT GRATUIT

 LIVRARE PRODUSE IN 7 ZILE

 PROMOVARE DIRECTA SI ACCES LA UN PUBLIC VARIAT

Pentru cereri de oferta sau comenzi va asteptam sa ne sunati sau sa ne trimiteti un mesaj!

Mail: comenzi@pungi-personalizate.com

PERSONALIZARE – PUNGI MAIEU SAU PUNGI BANANA?
Derulează în sus