PUNGILE DE PLASTIC – UN SUPORT IDEAL PENTRU PERSONALIZARE!

pungi-personalizate.2

PUNGILE DE PLASTIC SUNT PRINTRE CELE MAI INTALNITE PRODUSE PERSONALIZATE.

Daca sunteti de parere ca acest lucru este intamplator, iata doar cateva motive care au facut din pungile de plastic suportul preferat de print al tuturor.

ASADAR: UNDE NE INTALNIM CU PUNGILE DE PLASTIC?

Desi pungile de plastic isi gasesc utilitatea cam peste tot, cel mai des le intalnim in magazine. De orice fel.  

Daca intri intr-un mall (din Bucuresti sau de oriunde), ai mari sanse ca la iesire sa nu (mai) vezi pe unde calci din cauza sacoselor personalizate in care duci bunatatile alese cu grija. 

Si ce frumos este momentul…nu?  🙂 

Fie ca in sesiunea de shopping te-ai axat doar pe clothing si pe make-up sau ai intrat si intr-o farmacie, market sau un butic de cafea, fiecare owner incearca sa te impresioneze si sa-ti atraga atentia.

 

pungile de plastic                    pungi banana

 

AI UN MAGAZIN? SUPER! ESTI CANDIDATUL PERFECT!

Pentru tine, ca owner de shop cool si in pas cu tendintele actuale in ceea ce priveste prezentarea produselor, pungile de plastic personalizate sunt un statement la fel de puternic. 

Acestea sunt ambasadorul brandului tau dincolo de usile magazinului.  Instrumente practice, la un pret accesibil si care functioneaza ca o extensie a prezentei tale in spatiul privat al clientului. 

Iar daca vin si de la un producator de incredere, care nu face rabat de la standardul de calitate, ai toate sansele sa fii foarte multumit de plus valoarea adusa afacerii tale. 

Farmaciile, supermarketurile, brutariile sau outlet-urile sunt doar cateva dintre business-urile le care folosesc. De aceea, forma si dimensiunile pungilor de plastic personalizate pot fi cu usurinta adaptate specificului fiecarui retailer in parte. Astfel, aveti de ales dintr-o gama variata de modele si dimensiuni pentru a alege pe cea potrivita: pungi maieu sau banana, pungi de plastic din folie mai subtire sau mai groasa, dimensiuni din cele mici – sau mai mari.

MAKE OVER PENTRU PUNGILE DE PLASTIC? SIMPLU: PERSONALIZARE!

Pungile de plastic personalizate si plicurile de hartie (farmacii, patiserii, covrigarii, etc), ofera clientului un plus de atentie speciala care va fi rasplatita pe masura.

Alege un design simplu, clar, usor de imprimat si de recunoscut. 

 

veronesse punga plastic banana

HAI SA ITI ARATAM CAT DE USOR ESTE!

SI TU POTI REALIZA PUNGI DE PLASTIC PERSONALIZATE DE CALITATE CU DESIGNUL DORIT LA UN PRET CONVENABIL! 

ITI OFERIM SUPORT GRATUIT IN REALIZAREA MACHETEI GRAFICE

IN PLUS, ASIGURAM LIVRAREA GRATUITA PRODUSELOR IN CONDITII OPTIME!

SUNTEM AICI PENTRU TINE ZILNIC INTRE 9:00 SI 18:00

LA TELEFON:;074.00.29.229  SAU

PE MAIL: COMENZI@PUNGI-PERSONALIZATE.COM

PUNGILE DE PLASTIC – UN SUPORT IDEAL PENTRU PERSONALIZARE!
Derulează în sus