SUGESTII PENTRU PUNGILE PERSONALIZATE DE PLASTIC

pungi plastic

MANAGERII DE COMPANIE SUNT DE MULTE ORI CEI CARE ALEG DESIGN-UL PENTRU PUNGILE PERSONALIZATE.

Promovarea prin pungi personalizate poate deveni un mijloc de comunicare de succes alaturi de alte metode de promo specifice. Astfel, pungile de plastic personalizate ajuta la conturarea si popularizarea imaginii favorabile a brand-ului tau precum si o mai buna prezentare a produselor si serviciilor  oferite.

Pungile de plastic personalizate au un succes mai mare fata de alte tool-uri, datorita utilizarii lor (frecvente) atat la ambalarea produselor cat si la impartirea materialelor publicitare in cadrul unor evenimente de promovare a afacerii tale. In ultimii ani, dezvoltarea mediului online a mutat in mediul digital comunicarea intre seller – buyer. Odata cu aceasta schimbare au aparut noi platforme si instrumente digitale specializate in crearea de conditii ce favorizeaza cresterea profitului – Facebook, site-ul propriu, forumurile, Youtube sau Instagram sunt doar cateva dintre acestea. Fiecare dintre aceste platforme are scopul de a face cunostinta publicului cu diferite fatete ale unor brand-uri ce comercializeaza produsele lor preferate.

Cu toate acestea, pentru anumite segmente cum ar fi vanzarile directe si in special business-urile locale, pungile de plastic continua sa reprezinte unul din modurile principale de promovare – eficient si cu costuri reduse. Pentru market-uri, farmacii, brutarii, mici magazine de haine sau incaltaminte, pungile personalizate sunt un real ajutor in oferirea unei experiente cat mai placute clientilor.

Dintre avantajele imprimarii de pungi plastic cu ajutorul cliseului flexografic amintim:

– realizarea de imprimari intr-un timp foarte scurt (procedeu automatizat);

– simprimarea de modele cu pana la 6 culori;

– productivitate ridicata;

– calitate superioara de imprimarii, asemanatoare cu print-ul offset sau prin rotogravura;

pungi banana

Ai libertate de creatie si sprijin din partea echipei noastre in realizarea machetei grafice – pentru a fi multumit de colaborare!

Alege-ti desigul si modelul de pungi plastic dorit (pungi maieu sau pungi banana)  iar noi iti vom livra in cel mai scurt timp COMANDA*

*numarul minim pentru o comanda este de 5000 de bucati.

 trimite un mesaj la comenzi@pungi-personalizate.com

Te asteptam !

SUGESTII PENTRU PUNGILE PERSONALIZATE DE PLASTIC
Derulează în sus